Logga
Side nav buttonsHemKontaktPortfolioErfarenhetOm mig

Portfolio - projekt/uppdrag

(se som Flash istället)

Medietekniks hemsida

Ny sajt åt ämnet Medieteknik på Södertörns högskola. Sajten gjord i Html, Php, mySql och Flash under projektet "Webbhuset", under kurserna "Multimedia på webben" och "Användarcentrerad webbdesign". Kräver Flash player.

Medietekniks hemsida (i bruk)
Prototypen och mer info

4myhome.se

Vidareutvecklar www.4myhome.se åt Optimedia. Praktik 2 månader + extrajobb. Programmerar i Html-Php-mySQL, redigerar foton, uppdaterar text- och bildinnehåll. Skapar nyhetsbrev & tävlingsformulär. Sköter forum.

Info och bilder från praktiken
4myhome.se

Sajt åt Burs Pastorat

I en av html-kurserna i IMD-utbildningen gjorde vi en fiktiv sajt åt Burs pastorat. Jag gjorde bl.a. navigeringen i Javascript. Sajten är fungerande men ej i bruk. Observera att texten på sajten är gammal och ej uppdaterad.

Burs pastorat, hemsidan (anpassad för 1024*800px)

Landskapsspelet

Detta kunskapsspel skapades i Macromedia Director i kursen "Interaktiva medier". Spelet har som avsikt att lära ut information om Sveriges landskap samtidigt som man har roligt. Såkallad Edutainment, från orden Education och Entertainment.

Bilder från DVDn
Ladda ner och spela!

Applikation åt Interaktiva Institutet

I slutet av 2005 och början av 2006 genomförde jag praktiskt examensarbete åt Interaktiva Institutet, avd. Visions4Museums. Jag designade och programmerade en datorapplikation i Director och brände den sen till DVD.

Se bilder från applikationen
Läs rapporten (pdf)

Arbetsprov från OAL Studio AB

10 veckor på höstterminen 2005 praktiserade jag på OAL Studio AB. De gör alla program åt Sollentuna lokal-TV föreningen. De ansvarar även för en informationsslinga/bildspel. I slutet av praktiken skapade jag ett arbetsprov på DVD.

Se bilder från DVDn

Kortfilm

Informationsfilm om att åka kollektivt med bus. En fiktiv 2,5 min kortfilm från kursen "Ljud och rörlig bild". Kräver RealPlayer/RealOnePlayer.

Se filmen

2D-spel för webben

Detta plattformsspel är i Mario-stil och skapades med programmet Multimedia Fusion i den valbara kursen "Översiktskurs i datorspelsprogrammering" på Stockholms universitet.

Se bilder och provspela!

ULight - ett designprojekt

Denna interaktiva presentation skapades i kursen "Designprojektet" med hjälp av programmen Macromedia Director, Cinema 4D, Dreamweaver, Photoshop, Illustrator, InDesign med flera.

Läs och se bilder

Min C-uppsats

3 månaders research och skrivande av C-uppsats i skolan. Titeln: "Datorprogram i skolmiljö - En utvald grundskola som fallstudie".

Läs C-uppsatsen (pdf)

Animerad LP- och DVD-spelare

Multispelaren skapade jag i kursen "3D-animation" och den är animerad i programmet Cinema4D (4e dimensionen avser tid).

Förstora bilden

Kollage i Photoshop

Detta fiktiva kollage skapades med Photoshop i en av de första kurserna på Södertörns högskola, "Visuell kommunikation".

Förstora bilden

SVT's Tv-guide på nätet

Vi i högskoleklassen var indelade i olika grupper och kom alla med konstruktiva förslag på hur Svt skulle kunna förbättra sin Tv-guide på Svt.se.

Läs mer

Min gamla hemsida

Skapade jag redan i gymnasiet. Föga uppdaterad sen dess. Observera dock bildgallerierna.

Besök hemsidan

Statistuppdrag

2006 har jag medverkat som statist i en del produktioner. I Helena Bergströms kommande film "Se upp för dårarna", rockbandet Memfis musikvideo "The wind up", i en norsk reklamfilm föreställande ett bröllop och i tysk, romantisk komedi filmad av tyska bolaget Bavaria.

Se skärmdumpar och hela musikvideon